INVESTESTE IN AMINTIRI!

O vacanta este o investitie in amintiri, amintiri valoroase ce raman stocate in sufetul tau pentru totdeauna. Tocmai din acest motiv este foarte important sa incredintezi organizarea bine-meritatei tale vacante unor profesionisti in domeniu care au grija de toate aspectele vacantei tale astfel incat aceasta sa fie perfecta. Indiferent daca aceasta este o vacanta de aventura, un tur al lumii, o luna de miere intr-o locatie exotica, o croaziera cu yachtul sau un week-end in care iti propui sa ceri persoana iubita in casatorie, portofoliul Lucom Travel de hoteluri in cele mai variate destinatii ale lumii, bilete de avion, transfer aeroport impreuna cu nivelul ridicat de calitate al serviciilor si atentia sporita pentru fiecare detaliu, iti garanteaza o vacanta stilata in care vei fi bucuros ca ai investit.

ECHIPA LUCOM TRAVEL LA DISPOZITA TA

Lucom Travel este specializata in crearea de vacante personalizate intocmai dupa dorintele tale. Cu o echipa tanara si pasionata de calatorii, Lucom Travel este permanent in cautarea celor mai bune resorturi, hoteluri si yachturi cu facilitati exceptionale, in cele mai interesante destinatii de pe glob. Lucom Travel viziteaza o parte din hotelurile/yachturile recomandate, strange cat mai multe review-uri de la clienti si consulta permanent cele mai de incredere surse din domeniu cu privire la acestea.

SERVICII EXCEPTIONALE

Demersurile Lucom Travel de a-ti oferi cea mai memorabila vacanta incep cu mult inainte ca tu sa ajungi la destinatie. Inca din momentul in care contactezi unul din consultantii nostri te vei bucura de atentia cuvenita astfel incat vacanta ta sa fie construita exact asa cum iti doresti. Consultatii nostri iti impartasesc pasiunea pentru calatorii si cu siguranta vor fi mai mult decat incantati sa auda planurile si dorintele tale de vacanta. Iar daca se intampla sa nu gasesti exact hotelul/yachtul sau vacanta pe care ti le doresti in propunerile afisate pe site-ul nostru, suntem cu atat mai bucurosi sa cream ceva absolut special numai pentru tine.

SERVICII VARIATE

Lucom Travel este o agentie de turism care va ofera o gama variata de produse turistice, exista o sansa foarte mare sa gasesti in portofoliul nostru o propunere care sa se apropie de ceea ce iti doresti.

– Lucom Travel va ofera o gama variata de oferte de turism atat in Romania, cat si in strainatate. Incercand a ne ridica la inaltimea exigentelor dumneavoastra am selectat cu grija cele mai bune si tentante oferte de turism pentru a va putea asigura vacante si sejururi de neuitat.
– Lucom Travel colaboreaza cu cele mai importante agentii de transport aerian din lume si va putem obtine cele mai bune preturi la biletele de avion pentru orice destinatie atat online via www.lucomtravel.ro cat si direct la sediile din Roman, judetul Neamt (mai multe detalii despre localizarea sediilor le gasiti la sectiunea « UNDE NE GASITI »).
– Lucom Travel va scapa de grija transportului oferindu-va posibilitatea transferului la si de la aeroporturile Otopeni si Baneasa. Cu noi drumul dumneavoastra devine mai usor si mai sigur!