Cehia-Germania

Praga –Dresda –Karlstein –Karlovy Vary

http://lucomtravel.ro/storage/app/uploads/public/5d9/ae2/08e/5d9ae208eade9460407842.jpg

Intervale


Descrierea circuitului

5 zile-Avion

DATE DE PLECARE 2020:18.04; 13.05; 27.05; 11.06; 29.06; 20.07; 03.08; 31.08; 12.09; 27.09 

De la129€+ 199euro (bilet de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport) 

Program

Ziua 1. București –Praga 

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Praga. Dupa aterizare, imbarcare  in microbuzul de transfer si deplasare catre hotel. Cazare in Pragalahotelul solicitat,de 3* sau de 4* .

Ziua 2. Praga –Oraşul de Aur

Orașul turlelor, Pragaegalează Parisulîn frumusețe și eleganță, iar berea sa este considerată de către milioane de oameni ca fiind cea mai bună din lume. Mergem la Catedrala St. Vitus, un simbol al orașului a cărei construcție a durat 600 de ani, apoi la Castelul Praga, care pare desprins din cărțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, având 570 de metri lungime, aproximativ 128 lățime și o suprafață totală mai mare decât șapte terenuri de fotbal. Ne plimbăm pe lângă numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitalacehă, punct de întâlnire pentru îndrăgostiți și promenada favorită a localnicilor.  Facem un popas în Piața Orașului Vechipentru a admira cladirea Primarieisi faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al primăriei. Monumentul exercită o puternică atracție asupra turiștilor, acest lucru datorându-se faptului că de fiecare dată când sunt anunțate orele are loc un adevărat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla în apropiere, aceștia neîncetând niciun moment să filmeze sau să fotografieze spectacolul oferit zilnic timp de 12 ore de bătrânul orologiu.Moment de răgaz:Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.Dupa–amiaza,program liber in Praga pentru vizite individuale. Opțional va propunem sa participati la o croazieră pe Vltava, o experiență de neuitat, în cadrul căreia vom admira peisajul citadin dintr-o altă perspectivă.  Plutim agale pe sub Podul Carol, pe deasupra căruia ne-am plimbat în tihnă mai devreme, apoi vedem panoramic castelele de pe malurile apei care vor părea cu atât mai impozante privite de aici. La bordul vasului vom privi cum luminile orașului se aprind una câte una odată cu lăsarea serii. Fermecătoarea Praga nu se vede, se simte!Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Praga. Cazare.

Ziua 3.Praga–Karlstein–Karlovy Vary

 După ce am vizitat principalele atracții din Praga, ne-a mai rămas o zi întreagă în care să ne bucurăm în voie de o plimbare și să descoperim locuri noi și fascinante ce se ascund într-unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Europei. Praga ascunde locuri fascinante, mai puțin cunoscute de turiști. Pune pe lista ta de vizite Muzeul de Alchimie, locul în care istoria și mitul se întrepătrund, Muzeul Franz Kafka, plin de ciudățeniile existențialiste caracteristice autorului “Metamorfozei”și admiră opera de artă inspirată de John Lennon ce înfrumusețează un zid din Praga,încă de la moartea lui,în anul 1980. Restul zilei îl poți petrece cutreierând restaurantele și magazinele din oraș în căutarea suvenirului perfect. Cei interesați pot face o excursie opțională la Castelul Karlstein. Cu arhitectura sa în stil gotica fost construit în 1348 din ordinele Regelui Carol al IV-lea.Pentru a completa călătoria cu o experiență inedită, vizităm Karlovy Vary, una dintre cele mai celebre și fermecătoare stațiuni balneare ale Cehiei, ideală fie că vrem să ne răsfățăm cu o oră la SPA, fie că dorim să facem o plimbare intr-un orășel frumos dinvestul Boemiei, alcărui peisaj îmbină străduțele întortocheate, clădirile colorate în stilul caracteristic Boemiei și priveliștea dealurilor împădurite ce înconjoară frumosul oraș, ținându-l parcă ascuns. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija”numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.  

Ziua 4.   Praga -Dresda

Timp liber in Praga sau excursie optionala in Germania la Dresda. Pornim la drum,ne așteaptă Dresda, inima culturală a Saxoniei, un oraș care a reușit să renască din ruine după devastatoarele bombardamente din 1945,în al II-lea Razboi Mondial. Dealtfel,multe dintre clădirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite după schițe și picturi și redeschise abia în anii ’70-80. Mergem în Theaterplatzunde ne întâlnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Sempergazduiește astăzi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Statdin Dresda. În periplul nostru, încercăm să acoperim cât mai multe obiective.Complexul muzeal Zwingerîn stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție; Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannstur;Superbele terase și grădini Bruhlsche Terasse, loc de promenada pentru localnici;Kreuzkirche, o catedrală superbă în care cântă corul de băieți Dresden Kreuzchor, cunoscut în toată lumea. Dacă timpul ne mai permite, zăbovim câteva minute pe Prager Strasse,inima comercială a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea.Ne indreptam spre hotelul nostru din Praga.

Ziua 5.   Praga –Bucureșt

Transfer la aeroportul din Praga pentru zborul spre Bucuresti.

BINE DE ŞTIUT:

 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane carenu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiectivesau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială dintarile tranzitate.

Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţiahotelurilor.

Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile6 luni de la data întoarcerii în ţarăGrup minim 25 pers.

PREŢUL INCLUDE

Bilet avion Bucuresti –Praga si retur;

Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programelede autocar al carorghid va insoti si turistii sositi cu avionul.

4cazari la hotel de 3-4*in functie de hotelul solicitat;

4mic dejun;

Transfer aeroport-hotel-aeroport

însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a pana in ziua a 4-a inclusiv, in rest asistenta turistica.

BONUSURI

NOU!Pachet  asigurări  inclus: asigurare  medicală,  asigurare  storno, asigurare  de  bagaj  pentru    posesorii  de PELLERIN CLUB CARD

Reducere  10%  la  achitareadin  tara a 3  excursiiopționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.OPȚIONALE

Croaziera Vltava (fără masă) -15€/pers.

Croaziera Vltava (cu masă) -30€/pers.

Karlstein si Karlovy Vary -30 €/pers.

Dresda -30 €/pers.


Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin-ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat.Cum poti deveni membru? Regulamentul si toate detaliile de care ai nevoie sunt disponibile la adresa www.pellerin.ro.Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala/ storno sau bagaje), la  facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.

Transportul local in Praga

Excursiile opționale pentru grup de minim 25persoane;Autocarul deserveste grupul si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.

SUPLIMENTE & REDUCERI

Supliment de single 105€

Reducere copil  6-12 ani  -20 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Reducere a 3-a persoana in camera  15 €. 

Supliment hotel 4* in Praga -36€/pers./4 nopti

Nou!Relax & Travel –Transfer  Autogara Memento Bus -Aeroport Otopeni -5euro/ pers./sens. 


A PELLERINPLUS 

179 €+ 199 € (bilet de avion si transfer aeroport –hotel –aeorport 

GRATUIT-PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);ATENTIE!   LOCURI LIMITATE! 

PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA

B-

C PROMOReducere 50 € 

129€+ 199 € (bilet de avion si transfer aeroport –hotel –aeorport 

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);Nu se cumuleaza cu alte reduceri;ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!Oferta este valabila pana la  28.02.2020. 

D STANDARD +Reducere20€ 

159€+ 199 € (bilet deavion si transfer aeroport –hotel –aeorport 

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);Nu se cumuleaza cu alte reduceri;Oferta este valabila pana la  30.04.2020. 

SUPLIMENTE & REDUCERI

Suplimentde single 105€

Reducere copil  6-12 ani  -20€,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Reducere a 3-a persoana in camera  15€.

Supliment hotel 4* in Praga -36€/pers./4 nopti

CONDITII DE PLATA :

Avans 10%.

Diferenta pana la  50% -28.02.2020.

Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de plecare.


Solicită ofertă
Nume*
Email*
Telefon*
Data Check-In
Data Check-Out
Număr Adulti
Număr Copii
Varsta copil #1
Varsta copil #2
Varsta copil #3
Varsta copil #4
Regim masă
Tip de transport
Alte cereri