Complex Balnear Cozia

din Calimanesti-Caciulata
Nume*
Email*
Telefon*
Data Check-In
Data Check-Out
Număr Adulti
Număr Copii
Varsta copil #1
Varsta copil #2
Varsta copil #3
Varsta copil #4
Regim masă
Tip de transport
Alte cereri
N/A
Image alt text Image alt text Image alt text Image alt text Image alt text Image alt text

Facilități

  • Parcare
  • Piscină
  • Restaurant
  • Sală de fitness

Descrierea hotelului

Detalii hotel 
Complexul Balnear Cozia, format din corpul Oltul, corpul Cozia si  corpul Caciulata este situat in centrul statiunii Caciulata si  reprezinta alegerea perfecta pentru un sejur de relaxare si tratament.

Dotari si servicii
Ascensor, club, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala  agrement (fitness), parcare, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de  masa, cosmetica, spalatorie, curatatorie, serviciu masaj, punct  farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, restaurant, biliard, baza de  tratament, schimb valutar, seif.
Accesul la Aqua Parc (tobogane) și piscinele din complex, pentru  turiștii cazați in Hotel se face contracost!se Masa se acorda in  unitatea restaurant Cozia, categoria I, in sistem card valoric.Servirea  mesei se face pe baza de chip-card.
Accesul la piscine se achita de catre turisti la receptia unitatii  de cazare la tariful de 15 lei/zi/adult si 10 lei/zi/copil( 2-14 ani),  acces multiplu.

Dotari camere
Hotelul dispune de camere cu doua locuri cu grup sanitar propriu, Tv, minibar, restaurant
-Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente,  toate fiind dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si  ventilatie.
-Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8  apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie  cu dus, uscator de par si ventilatie.
-Corp Caciulata pune la dispozitie 196 camere cu pat double si twin  si 6 apartamente, toate dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu  dus, uscator de par si ventilatie.

Solicită ofertă
Nume*
Email*
Telefon*
Data Check-In
Data Check-Out
Număr Adulti
Număr Copii
Varsta copil #1
Varsta copil #2
Varsta copil #3
Varsta copil #4
Regim masă
Tip de transport
Alte cereri