Adevarata Mare Britanie

Londra –Stratford-upon-Avon –York –Edinburg –Gretna Green –Lake District –Liverpool Ludlow -Cardiff–Bath–Stonehenge

  • Avion
  • Hotel 3*
  • 9 zile
  • incepand de la 4168 RON

9 zile -Avion

DATE DE PLECARE 2020: 22.05; 22.06; 05.08 

De la395 €+ 445 euro (bilet avion, transfer si transport autocar) 

Program

Ziua 1. Bucuresti -Londra 

Calatoria noastraincepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Londra.  Dupa aterizare, intalnire cu ghidul si imbarcare  in microbuzul de transfer  in centrul orasului. Astazi vom face un tur panoramic al orasului pentru adescoperi o serie de monumente care au facut Londrafaimoasa. Printre acestea se numara: Big Ben, turnul cu ceas construit in 1859, Palatul Westminster, care gazduieste Parlamentulbritanic, Westminster Abbey, cea mai cunoscutabisericalondoneza, unde sunt incoronati regii si reginele Marii Britanii si Palatul Buckingham, resedinta principalaa Casei regale britanice. Admiram impresionanta arhitecturaa Catedralei St. Paul–o bisericaanglicanasituatape colina Ludgate Hill, trecem prin faimoasa piataPiccadilly Circus–un loc preferat deopotrivade londonezi si de turisti pentru cumparaturi.Dupa amiaza ne indreptam spre hotelul nostru pentru cazare.

Ziua 2. Londracapitala de pe Tamisa

Continuam explorarea metropolei engleze cu o vizitala Turnul Londrei, unul dintre monumentele emblematice ale Londrei, un complex de cladiri si fortificatii de pe malul Tamisei, a caror constructie a fost inceputade catre William Cuceritorul in secolul XI. De-a lungul istoriei sale zbuciumate, Turnul Londrei a servit drept resedintaregala, inchisoare, loc de executie sau visterie. In prezent este este renumit deoarece gazduieste bijuteriile Coroanei, pazite de unii dintre cei mai faimosi gardieni din lume: ”Yeoman Warders” sau ”Beefeaters”.Nu trebuie ratate vizitele la Muzeul Madame Tussauds–Muzeul figurilor de ceara, British Museum, National Gallerysau Tate Gallery.Moment de ragaz:Nu ocoli momentul schimbarii garzii de la Palatul Buckingham! Garzile regale, cu celebrele lor caciuli din blanade urs, au un program bine stabilit, atragand grupuri impresionante de turisti din lumea intreaga. Vei intelege la fata locului de ce este aceastaceremonie atat de fascinantaTimp liber la dispozitie in zona comerciala Trafalgar Square, Picadilly Circus, Convent Garden. Deplasare catre hotelul din Londra pentru cazare . 

Ziua 3. Londra –Stratford-upon-Avon –York 

Pornim din Londra spre Stratford-upon-Avonorasul natal al lui Shakespeare, un orasmic si impresionant prin faptul capastreazafoarte bine atmosfera timpurilor in care aici se scriau unele dintre cele mai importante capodopere ale literaturii universale. Deschidem cercul de la Casa Memorială, locul in care s-a născut scriitorul si il inchidem la Biserica Trinity, unde se aflămormantul lui Shakespeare. Pastram nota intelectualacare a deschis ziua si ajungem in Oxford, locul unde invataelitele lumii. Vechi centru universitar, este visul oricarui parinte pentru copilul sau. Insapentru a putea studia in pretentioasele universitati din Oxford trebuie saai in arborele genealogic macar un pic de sange albastru sau safii putred de bogat. Ori, desigur, safii genial. Mai departe ne continuam traseul nostru spre nord, ajungand in cursul serii in York . Cazare la hotelin zona York.

Ziua 4.  York –Zidul lui Hadrian–Falkirk 

Orasul Yorkne fascineazacu arhitectura sa complexasi atmosfera medievala. Vizitam aici Catedrala York,cea mai mare catedrala in stil gotic din Nordul Europei.Yorkare si o veche traditie in arta prepararii ciocolatei, asa caintram in magazinele cochete pentru a ne alege cateva suveniruri dulci. Mergem mai departe spre spre Gilsland unde vizitam Zidul lui Hadrian, o fortificatie cu rol de aparare ce se intinde de la Raul Tyne panala Solway Firth. In cursul serii sosire si cazare la hotel in Falkirk.

Ziua 5.  Edinburgh–Capela Rosslyn

 Dupa micul dejun, plecam spre capitala Scotiei,Edinburgh. Cu a sa bogataistorie medievalasi celtica, Edinburgh este, faradoar si poate, nestemata coroanei Scotiei. Metropola face parte din patrimoniul UNESCO, plinade atractii la tot pasul, dintre care cel mai important ramane Castelul Edinburgh. De pe colina pe care se aflacastelul, avem parte de o panoramaspectaculoasaasupra orasului, cu vedere spre acoperisurile si strazile de dedesubt, precum si asupra faimoaseiRoyal Mile, principala arteradincentrul vechi al orasului.Privirile ne sunt atrase ca un magnet de Palatul Regal, Parlamentul scotia si  de catre Catedrala St Giles. Ne oprim apoi in Charlotte Square si George Street. Timp liber pentru a descoperi farmecul capitalei Scotiei. Dupa amiaza ne indrepam spreCapela Rosslyn, locul incoronarii mai multor monarhi. Dupaecranizarea bestseller-ului lui Dan Brown, “Codul lui Da Vinci”,Capela Rosslyn atrage sute de mii de vizitatori anual. Zidurile sculpturale se pare caascund o serie de simboluri atribuite fratiei secrete a masonilor templieri si mistere ezoterice care asteaptasafie descoperite. Oare cum de existaplante reprezentate in basoreliefuri precum porumbul sau aloe vera inainte de descoperirea Americilor? Insafrumusetea acestei biserici ramane principalul motiv de atractie pentru cei mai multi vizitatori.IncursulseriineintoarcemlaacelasihoteldinzonaFalkirkpentrucazare.

Ziua 6.  Falkirk–Gretna Green –Lake District –Liverpool

Incepem ziua, energici, pornind la drum spreGretna Green, un satuc pitoresc unde vom vizita Courtship Maze, un labirint verde considerat cel mai romantic punct de interes din zona, pentru turisti si in special pentru cupluri. Mergem mai departe spre Lake District, sau Tara Lacurilor, un parc national situat in regiunea Cumbriadin nord-vestul Angliei, in apropiere de granita cu Scotia. Lake Districteste o destinatie popularain randul turistilor, mai ales datoritaasocierii cu William Wordsworth si Poetii Lacului. Tara Lacurilor este caracterizatade o neobisnuitadiversitate peisagistica, marile lacuri alternand cu piscurile celor mai inalti munti din Anglia, Muntii Cubrieni. Spre searane indreptam spre hotelul din zona Liverpool.

Ziua7.   Liverpool –Ludlow –Cardiff 

Facem o plimbare prin Liverpool, care si-a creat o reputatie mondialagratie iubirii fatade fotbal. Orasul are, de asemenea, un patrimoniu cultural impresionant, avand mai multe cladiri listate in Patrimoniul Mondial UNESCOdecat orice alt orasdin afaraLondrei, iar galeriile si muzeele sale fiind printre cele mai interesante din tara. Nu in ultimul rand, Liverpool este orasul in care s-a nascut legendara trupaBeatles.Vizitam Catedrala Liverpool, Victoria Gallery Museum siParcul Sefton. Mergem mai departe spre Ludlow, unde vizitam Castelul Ludlow, Castelul Stokesay si Berrington Hall. Spre seara ajungem in Cardiff, capitala Țării Galilor.Cazare la hotel in zona Cardiff.

Ziua 8.   Cardiff–Bath –Stonehenge–Londra „Prins” intre un vechi fort si o falezamoderna, orasul Cardiff a devenit unul dintre centrele urbane de varf din Marea Britanie. Incepem turul de oras admirand: Parcul Cathays cu Primariasi Universitatea, Castelul Cardiff, Stadionul Millenium, Golful Cardiff si Imobilul Pierhead. Continuam drumul spre Bath, orasa carui elegantageorgianaa determinat UNESCO sail înscrie în Patrimoniul Cultural Mondial. Istoria locului porneste incade la romani, care au descoperit calitatile termale ale singurului izvor cu apacaldadin Britania, pe care au cucerit-o in anul 43 AD. Facem turul orasului si ne concentram asupra Bailor Romane, superb conservate. Plecam apoi mai departe, spre Stonehenge, o “mana” de pietre parcaaranjate, in joaca, de un uriasvenit de pe altalume -teoriile abundacand vorbim despre acest loc cu o incarcaturaaparte, insaavem  privilegiul sasimtim energia proverbialaa locului pe pielea noastra. Ultima oprire o facem la Londra, unde mai avem timp de o scurtaplimbare inainte sane intoarcem la hotel.Moment de ragaz:Londratrebuie vazutaseara de la inaltime si admirataca o nestematasclipitoare in toatamaretia ei, asa catrebuie sacompletam turul Londrei urcand la 135 m inaltimepe faimoasa roataLondon Eye, al doilea cel mai inalt roller coaster din lume, care se numaraprintre cele mai importante atractii ale Londrei si serveste ca simbol al ei. Incepand cu septembrie 2015, London Eye afost sponsorizat de catre Coca Colasi decorat cu luminite rosii. Aventureaza-te spre cer si priveste peisajul panoramic al unei Londreasa cum nu ai mai vazut-o.

Ziua 9. Zbor spre tara

Plecam din uimitoarea tarainsularacu putin regret, cas-a terminatpoate prea repede, insacu foarte multe amintiri de nepretuit. Transfer la aeroport si zbor spre Bucuresti.  

Bine de stiut:

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin-ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat.Cum poti deveni membru? Regulamentul si toate detaliile de care ai nevoie sunt disponibile la adresa www.pellerin.ro.Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala/ storno sau bagaje), la  facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

NU SUNT INCLUSE IN PRET

•Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe si cheltuieli personale.

SUPLIMENTE & REDUCERI

•Supliment de single -260€

•Reducere copil 6-12 ani -25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

•Nou!Relax & Travel–Transfer Autogara Memento Bus -Aeroport Otopeni -5euro/ pers./sens.

B I N E   D E   S T I U T

•Autoritatile vamale isi rezervadreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintasuficientaincredere chiar dacaaceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facutaraspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asumariscurile de a-i fi refuzataintrarea si de aceea este obligatsainformeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodatain afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

•Minorii trebuie saindeplineascaurmatoarele conditii pentru a fi lasati saiasadin tara: sacalatoreascacu cel putin un adult insotitor; saaibaasupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste)legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie saaibacazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).

•Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.•Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficialadin tarile tranzitate.

•Obiectivele   din   tururile   panoramice din    program    se    viziteazadoar    pe exterior.

•Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. 

•Pentru anumite faciitati din hotel sau camera hotelierul poate solicita taxe suplimentare ( minibar, seif, frigider);

•In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului savainformeze cu exactitate asupra lor.

•Autoritatile  locale  pot  solicita  o  taxade genul taxei de statiune. Aceasta se vaachita    de    catre    turisti    la    receptia hotelurilor.

•Pentru calatorie sunt necesar e cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35pers.

P R ETU L   I N C L U D E

•Bilet de avion Bucuresti -Londra -si retur;

•transport cu autocar clasificat;

•8 cazari la hoteluri de 2-3*;

•8 mic dejun;

•Transfer aeroport-hotel-aeroport;

•insotitor din partea agentiei pe traseu.

B O N U S U R I

•NOU!Pachet    asigurari    inclus: asigurare medicala, asigurare storno,  asigurare  de  bagaj  pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD 


A PELLERIN   PLUS 

485€+ 445€ (bilet avion, transfer transportautocar) 

P R E T   D E   P E R S O A N A   I N  C A M E R A   D U B L A 

✓Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

✓GRATUIT-PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

✓Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

✓ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


B BEST DEAL Reducere 90€ 

395€ + 445€ (bilet avion, transfer transportautocar) 

P R E T   D E   P E R S O A N A   I N  C A M E R A   D U B L A 

✓Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

✓Nu se accepta modificari sau anulari.

✓Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

✓ATENTIE!   LOCURI LIMITATE! 


C PROMO Reducere 50€ 

435€+ 445€ (bilet avion, transfer transportautocar 

P R E T   D E   P E R S O A N A   I N  C A M E R A   D U B L A

✓Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

✓Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

✓ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

✓Oferta este valabila pana la  28.02.2020


D STANDARD +Reducere 20€ 

465€+ 445€ (bilet avion, transfer transportautocar) 

P R E T   D E   P E R S O A N A   I N  C A M E R A   D U B L A

✓Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

✓Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

✓Oferta este valabila pana la  30.04.2020.


S U P L I M E N T E& R E D U C E R I

•Supliment de single 260€

•Reducere copil  6-12 ani  -25€,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

C O N D I T I I   D E   P L A T A :

•Avans 10%.

•Diferenta pana la  50% -28.02.2020.

•Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de plecare.


Gallery

4168 RON 9 zile


Text aditional (daca este cazul)