Berlin Explorer

Berlin–Potsdam

  • Avion
  • Hotel 3*
  • 5 zile
  • incepand de la 2084 RON

5zile -Avion

DATE DE PLECARE 2020: 31.05; 10.07; 14.08; 07.09 

De la165€+ 255euro (bilet de avion si transfer aeroport –hotel –aeorport)  


Program

Ziua 1. București –Berlin

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul cu escală spre Berlin. Dupăaterizare, îmbarcare  în microbuzul de transfer şi deplasare către hotel. Cazare în Berlin. Spre seară, întâlnire cu ghidul şi grupul sosit din ţarăcu autocarul. “Şedinţătehnică” ... discutăm programul pentru ziua următoare.

Ziua 2. Berlin  

În prima parte a zilei facem un tur al Berlinului, un reper de top care fascinează pe oricine dornic să exploreze cultura vibrantă, arhitectura de top, mâncărurile fabuloase și istoria fulminantă. Ne plimbăm pe Bulevardul Unter den Linden, care a fost inițial o rută de călărie, apoi a devenit bulevard regal, continuăm cu Gendarmenmarkt, probabil cea mai frumoasă piață din oraș, apoi vedem un marcant simbol al Berlinului, Poarta Brandenburg. Nu putem omite în turul nostru nici Reichstag, clădirea care găzduiește Parlamentul German, Alexanderplatz, unde se află Turnul de Televiziuneși ruinele Zidului Berlinului. Moment de răgaz:Suntem în țara celor care au pretenția că sunt cei mai prolifici consumatori de bere din lume. Însă astăzi pe noi nu ne interesează cantitatea, ci calitatea. Vomface o degustare de bere fermentată ca pe vremuri de berarii de la Eschenbrau, din Berlin. Gustul unei beri artizanale, fermentate după o rețetă unică ne va pune la încercare imaginația. Gustul poate cuprinde arome ușor fructate, iar aciditatea blândă ne va convinge să mai experimentăm încă odată, și încă odată... Să te tot bucuri de experiențe atât de spumoase.După-amiaza,avem timp liber pentru a descoperiși alte lucruri interesanteîn Berlin. Sugeram vizita Muzeului Pergamon, conținând renumite colecții din Orientul Apropiat,antichități clasiceși Arta Islamică sau vizităla Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Seara cazare la același hotel din Berlin.

Ziua3. Berlin –Potsdam –Berlin“Iama Berliner!”

Nu puteam să nu-l cităm pe John F. Kenedy care a rostit celebra frază într-un Berlin izolat și divizat din cauza Războiului Rece. Avem întreaga zi la dispoziție pentru a ne plimbam prin Berlin. Locuitorii săi se bucură din plin de spațiile verzi numeroase din oraș, parcul Tiergarten fiind cel mai popular. Umbros și cu o mică insulă în interior, parcul găzduiște în zona devest Zoo Berlin, cea mai veche grădină zoologică din Germania. Se întindepe 35 de hectare și este casa a 1.380 de specii pe care le puteți vedea. Merită să menționăm că la Muzeul de Istorie Naturală din Berlin se află cel mai mare schelet de Tyrannosaurusrex din lume, alături de alte sute de animale fascinante. Opțional, putem face o excursie la Potsdam, capitala landului Brandenburg. Vomvedea Palatul Sanssouci, fost Palatde Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare și parcul care îl înconjoară, de o frumusețe rară. Grădinile terasate, fântânile arteziene și statuile superbei-au adus locului meritul de a face parte din Patrimoniul UNESCO. Seara ne întoarcem în Berlin. Cazare la același hotel din Berlin.

Ziua 4. Berlin

Berlin este un oraş cu adevărat fascinant. Deşi nu e cea mai frumoasă capitală europeană pe care o poţi vizita, acesta se remarcă prin caracterul cosmopolit, aerul cool, artiştii tineri şi, cel mai important, prin parcursul său istoric: bombardat pe timpul războiului, dominat de politica hitleristă şi, mai apoi, divizat de zidul construit în timpul Războiului Rece. Toate acestea fac din Berlin o metropolă plină de viaţă, în care fiecare clădire spune o poveste diferită. Fie că e vorba de stilul baroc al monarhiei, de blocurile socialiste sau de clădirile moderne din centru.Timp liber pentru vizite individuale. Vă recomandăm să vizitaţi Museumsinsel. Este vorba de cea mai importantă comoară de artă şi arheologie a Germaniei, concentrată în cinci muzee (Altes Museum, Neues Museum, Alte Nationalgalerie, Bode-Museum şi Pergamon Museum), aflate în extremitatea nordică a Spreeinsel.Ia-ţi porţia de cultură berlineză, dar nu înainte de a cutreiera oraşul în lung şi-n lat, de a-i descoperi identitatea, de a-i studia oamenii.Alte recomandări : admiră grafitti-urile de pe zidul Berlinului în East Side Gallery sau vizitează Trabi Museumdedicat în totalitate acestei legendare maşini. Cazare la acelaşi hotel.

Ziua 5. Berlin -Bucureşti

Plăcut suprinşi şi în acelaşi timp plăcut impresionaţi de capitala Germaniei ne îndreptăm spre aeroport pentru zborul spre Bucureşti cu gândul de areveni in Berlin!

BINE DE ŞTIUT

*Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

*Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).

*Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

*Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.

*Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.

*Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

*Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

*Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

*Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.Grup minim 35 pers.

Bine de stiut

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin-ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat.Cum poti deveni membru? Regulamentul si toate detaliile de care ai nevoie sunt disponibile la adresa www.pellerin.ro.Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala/ storno sau bagaje), la  facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

*Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.

*Excursiile opționale,pentru grup minim 30 de persoane;

SUPLIMENTE & REDUCERI

*Supliment de single 95€

*Reducere a 3-a persoana in camera  15 €. 

*Reducere copil  6-12 ani  -20€,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

*Nou!Relax & Travel –Transfer  Autogara Memento Bus -Aeroport Otopeni -5euro/ pers./sens.

A PELERIN PLUS

215€+ 255€ (bilet de avion si transfer aeroport –hotel –aeorport

*Oferta valabila pentru primelelocuri in autocar;

*GRATUIT-PELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

*Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

*ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!


B-

C PROMOReducere50€ 

165€+ 255€ (bilet de avion si transfer aeroport –hotel –aeorport 

*Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

*Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

*ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

*Oferta este valabila pana la 28.02.2020


D STANDARD +Reducere20€ 

195€+ 255€ (bilet de avion si transfer aeroport –hotel –aeorport)

*Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

*Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

*Oferta este valabila pana la 30.04.2020. 


SUPLIMENTE & REDUCERI

*Supliment de single 95€

*Reducere a 3-a persoana in camera  15€. 

*Reducere copil  6-12 ani  -20€,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

CONDITII DE PLATA :

*Avans 10%.

*Diferenta pana la  50% -28.02.2020.

*Diferenta de platacu 21 de zile inainte de plecare.Gallery

2084 RON 5 zile


Text aditional (daca este cazul)