Romania, Baile Herculane

Hotel Holiday Maria - Craciun Traditional

Oferta Craciun 2020:

Masa inclusa in oferta:
    Pensiune completa - Buffet Suedez,Masa festiva de Craciun
Servicii incluse:
      Muzica live.
      Acces gratuit la sala de fitness
      Acces la sauna
      Acces piscina exterioara-apa termosulfuroasa

Hotelul Holiday Maria se află in Băile Herculane, la 34 km de Drobeta-Turnu Severin.

Camere:Hotelul dispune de 42 de camere, un restaurant cu capacitatea de 90 de locuri, 2 terase, piscină cu apă termosulfuroasă, sală de fitness, saună, sală de conferinte, parcare privata, wi-fi.

  • Unitatea este dotata cu parcare subterana proprie pentru oaspeti.
  • Restaurantul unitatii, dotat cu bar si spatiu pentru intalniri private, ofera standarde europene de servicii si calitate. Puteti servi aici masa in regim pensiune completa sau demi pensiune,  organiza  mese festive sau evenimente private.  Restaurantul este deschis deopotriva oaspetilor Casei Maria,  turistilor sau vizitatorilor ocazionali. Restaurantul poate gazdui 30 de persoane in interior si 20 locuri pe terasa in aer liber.

Facilitati:Toate camerele hotelului sunt dotate cu birou, dulap si TV cu ecran plat, includ baie privată cu cadă sau dus si articole de toaletă gratuite. 

  • Piscina in aer liber este amplasata in curtea interioara si este alimentata cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona.
  • Tratamente in incinta si electroterapie disponibile pentru persoanele cu disabilitati fizice care sunt greu deplasabile. Tratamentul este realizat de doctori specialisti care activeaza la centrele din statiune.
  • Masaje la cerere, cu programare prealabila
  • In curand vor functiona in incinta pensiunii o sauna moderna si sala de gimnastica proprie, care in prezent sunt in curs de amenajare.

Zona turistica:Pentru pasionatii de drumetii, hotelul pune la dispozitie ghid local pentru nenumaratele trasee din zona (cheile tesnei, cascada Vanturatoarea, Grota cu aburi, Varful lui Stan), de asemenea Orsova este situata la doar 18 km distanta, unde puteti vizita Cazanele Dunarii, Statuia lui Decebal, Tabula Traiana .