Romania, Baile Tusnad

O3Zone - Craciun Traditional

Oferta Craciun 2020:


*Cazare 3 nopti, 
*loc in camera dubla, 
*mic dejun bufet inclus; 
*Primire traditional cu palinca si cozonac la check-in; 
*24.12 Cina bufet de bun venit in cantece populare cu Cora Munteancu; 
*25.12 Parnz bufet si Cina festiva in seara Craciunului cu muzica Live; 
*26.12 Pranz bufet si Cina bufet si party cu DJ; 
*27.12 Mic dejun si check-out;
*Acces la piscin, jacuzzi, sauna uscata si umeda, fitness


Hotel O3zone este situat in statiunea Baile Tusnad, la 30 km de Sfantu Gheorghe, la 60 km de Brasov si la 30 km de Miercurea Ciuc.
Complexul O3zone ofera cazare in 117 camere din care:
- 91 camere twin (2 paturi separate)
- 20 camere matrimoniale
- 5 apartamente
- 1 apartament de lux.
Dotari camere: baie cu cada/dus, TV cablu, aer conditionat, minibar, uscator de par, telefon, seif, balcon , internet wired; Restaurantul clasic are o capacitate de 120 locuri.
Hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele servicii: internet wireless in lobby si mezanin, piscina, sala de fitness, bar de zi, 3 sali de conferinta cu capacitati intre 25 si 200 locuri, centru SPA (piscina, sauna umeda, sauna uscata, Jacuzzi, cabinet de masaj cu diferite terapii, un cabinet de masaj pentru cupluri, dus Vichy, hidroterapie, fantana de gheata, dus emotional), spalatorie/calcatorie, centru inchirieri articole sportive.
Servicii : parcare, acces la piscina, jacuzzi, sauna, internet, informatii turistice Servicii cu plata: spalatorie / calcatorie, inchirieri articole sportive.
Centrul SPA: ofera servicii profilactice, tratamentul efectuandu-se in baza de tratament a hotelului Tusnad (500m) Acces cu animale: permis, se achita o taxa in baza carnetului de sanatate.