Romania, Brasov

Long Street

Long Street Hotel Brasov este un hotel nou construit pe strada Lunga, axa principala de intrare in Brasov din directiile Sibiu, Bran si Pitesti, apropiat de principalele puncte de interes si turistice ale orasului Brasov.

Amplasat la aproximativ 1,5 km de centrul vechi, intr-o zona linistita si cu o panorama deosebita atat spre muntele Tampa si masivul Postavarul, cat si asupra cartierului vechi al Brasovului, hotelul indeplineste toate cerintele si nevoile de cazare atat ale turistilor ocazionali cat si a celor care vin de fiecare data cu treaba in Brasov.

Hotelul ofera pe cele 3 nivele ale sale 56 de locuri de cazare in camere single, duble, camere triple si apartamente cu doua camere semi-decomandate, cu terase exterioare de pe care pot fii admirati, ca si de pe ferestrele camerelor, muntii inconjuratori.

Serviciile noastre ireprosabile, gama extrem de extinsa de servicii si facilitati pe care o oferim pe langa cazarea traditionala, fac ca posibilitatea de a gasi o camera libera fara o rezervare cu un bun timp inainte sa devina o misiune aproape imposibila.

Atuurile noastre sunt: camere spatioase cu vedere spre muntele Tampa si Postavaru internet Wi-fi gratuit in fiecare camera parcare in curtea interioara a hotelului inclusiv a autocarelor de mare capacitate posibilitate de a servi mesele si a le introduce in factura

175 RON Camera dubla/sejur 6 nopti


207 RON Camera dubla/sejur 6 nopti