Romania, Maramures

Romanita - Craciun Traditional

Oferta Craciun 2020:

Masa inclusa in oferta:
    All Inclusive
Servicii incluse:
      Servicii disponibile in functie de reglementarile legislative in vigoare de la momentul cazarii cu privire la prevenirea raspandirii virusului SARS COV-2
      Excursie cu autocarul in turul Maramuresului
      Intrare libera SPA (pisicna cu apa incalzita, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi)

Descriere: Hotelul Romanita 4****, dispune de 28 de camere si un apartament/suita, decorate cu multa atentie, stilate si spatioase, utilate complet si la standarde inalte. Cei care cauta cazare in Baia Mare, pot opta cu incredere pentru Hotelul Romanita, fiind locul perfect ce constituie spatiul ideal pentru munca, relaxare si revigorare. Decorul modern al acestui Hotel din Baia Mare, comfortul si functionalitatea, impreuna cu calitatea serviciilor oferite si amabilitatea personalului, sunt doar cateva dintre detaliile care fac sederea o experienta aparte.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata cu cada sau dus, internet wireless, birou, minibar si nu numai, iar fiecare camera rezervata dispune de mic dejun inclus.
Restaurant:
Restaurant din Baia Mare, din cadrul Hotelului Romanita, locatia perfecta unde pot fi organizate fel de fel de petreceri private, nunti, botezuri, evenimente corporate si nu numai, intr-o ambianta de lux. Romanita Events va asteapta cu 2 sali de evenimente de dimensiuni variabile, adaplabile oricarui tip de petrecere, astfel ca, indiferent de eveniment sau numar de invitati, Romanita ofera cele mai bune solutii pentru momente de neuitat.
Cei care cauta un restaurant in Baia Mare care sa se adapteze nevoilor fiecarui client, Romanita va ofera cele mai bune solutii.
Romanita Silver, restaurant cu capacitate de 150 locuri, perfect pentru petreceri, botezuri sau intalniri corporate.
Romanita Gold este cea de-a doua sala de evenimente cu o capacitate de 350 de locuri. Aici se organizeaza nunti si botezuri, intalniri de afaceri, petreceri de Craciun sau Revelion si nu numai.
Meniurile sunt dintre cele mai variate si de cea mai buna calitate!
La Restaurantul Romanita 3*, oaspetii nostri pot servi micul dejun, masa de pranz/cina, cu bucate traditionale si internationale, A La Carte.
Restaurantul are deschidere catre Piscina Romanita, continuandu-se cu o frumoasa terasa in aer liber.