Romania, Crisan

Complex Sunrise Crisan

Galerie

Facilitati

  • WiFi
  • Restaurant

Detalii hotel 
Este localizat in inima uneia dintre cele mai frumoase delte ale  lumii: Delta Dunarii; a doua ca marime si cea mai bine conservata delta a  Europei, la 50 km de orasul Tulcea si la  20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia  drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi. 

Dotari si servicii
Complexul  dispune de: restaurant pe doua nivele, capacitate de 150 de locuri unde  se pot servi mancaruri traditionale din peste specifice zonei  sau mancaruri din meniul international, 2 Sali conferinte, 20 de locuri  si 100 de locuri dotata cu video-proiector, ecran, flipchart, sala de  biliard si tenis de masa pentru cunoscatori, piscina copii, piscina  adulti, sezlonguri, umbrele de soare, terasa in aer liber, sala de  fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma maxima, disco-club  (sonorizare, jocuri de lumini, ceata, fum si efecte speciale de ultima  generatie), lac propriu de pescuit, se pot organiza: - excursii si  plimbari in Delta Dunarii cu barci cu motor pe trasee turistice. 

 Dotari camere
Sunrise Resort **** este structurat in Hotel si Sat pescaresc  prevazut cu Bungalowuri pozitionate in jurul unui iaz. Va pune la  dispozitie 29 ( 58 locuri ) de camere in Hotel si 45 ( 90 locuri ) de  camere in Bungalowri.
Dotari camera: baie proprie complet  dotata, aer conditionat, telefon cu acces international, T.V. Prin  satelit, minibar si conexiune wirless la internet.