Romania, Murighiol

Pensiunea Laguna Albastra

Facilitati

  • WiFi
  • Aer conditionat
  • frigider
  • Parcare
  • Restaurant

Detalii hotel 
La intrarea in Delta Dunarii, in Murighiol, gasesti pensiunea  Laguna Albastra, locul care iti poate oferi o experienta fantastica, cum  nu ai mai avut parte pana acum!

Dotari si servicii
Unitatile ofera balcon cu vedere la rau sau la lac, acces gratuit  la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat prin cablu, zona de relaxare,  minibar si baie privata cu o cada, uscator de par si halate de baie.
De asemenea, Laguna Albastra include un restaurant cu specific  românesc, un bar la piscina, gradina cu facilitati de gratar si o terasa  în aer liber.
Pensiunea ofera parcare privata gratuita si închirieri de  biciclete. La cerere, pot fi organizate excursii cu barca în Delta  Dunarii. Cea mai apropiata statie de autobuz este la 3 km.
Cuplurile apreciaza in mod deosebit aceasta locatie. I-au dat scorul 9 pentru un sejur pentru 2 persoane

Dotari camere
Am inceput cu 15 camere, iar ulterior am adaugat diverse  facilitati, in functie de cererile oaspetilor, cum ar fi piscinele  functionale din 2014 si terasa deschisa in 2015. De atunci am investit  si ne-am dezvoltat constant, am pus la punct aspectele care functionau  mai putin bine, iar in 2017 urmeaza sa deschidem inca un corp cu 12  camere duble deluxe, pentru a face vizitatorilor din ce in ce mai  numerosi.