Romania, Sf Gheorghe

Complex Green Village

Galerie

Facilitati

  • Parcare
  • Restaurant
  • Sală de conferințe

Detalii hotel 
Localizare: in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea  intalneste Marea Neagra, Resortul 4* Green Village inseamna deopotriva o  vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.
Resortul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si  dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si  living, 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble  si 8 garsoniere.Resortul Green Village accepta animale de companiede  talie mica, gratuit si cu informarea Prestatorului

Dotari si servicii
Complexul dispune de: restaurant cu terasa (capacitate totala: 240 locuri),  bistro, amplasat langa piscina exterioara.
Oaspetii au acces si la Complexul Multifunctional cu 3 sali de  cinema/conferinte ( sala 1: 120 locuri, sala 2: 60 locuri, sala 3: 40 de  locuri). Dotarile sunt ultramoderne: sistem audio 5+1, videoproiector,  mixer, microfoane, climatizare si acces internet wireless in tot  resortul.
Activitati entertainment center: biblioteca, biliard,sah, table,  remi,darts, tenis de masa,  piscina in aer liber,  jacuzzi in aer liber,
Activitati in cadrul centrului spa: sauna, cabinet masaj.
Kids club: aminatie copii, jocuri interactive si atelier de creatie coordonate de o educatoare, locuri de joaca in aer liber.
Marina Resortului este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.
Excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona, unica in Europa, sunt memorabile.
Pescuitul pe Dunare, pe lacuri sau pe canale, reprezinta un  important punct de interes. Capturile de mari dimensiuni nu sunt rare (  in fiecare an, mai ales primavara, se prind somni de 60-80 kg ).
Birdwatching-ul sau vanatoarea fotografica reprezinta alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau incepator.
Plaja se intinde, de la varsarea Dunarii in Mare, pe o suprafata de 30 km.
ZONA 1  LEBADA SI PELICANUL
Zona "Lebada" cuprinde complexul de Vile J, K, L (6 apartamente),  formate din 1 dormitor la etaj si 1 living la parter.In zona "Pelicanul"  se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M-O, cu 6  apartamente, piscina exterioara, centrul SPA (1 salon masaj, 1 sauna),  restaurantul principal cu o capacitate totala de 240 locuri si barul  brasserie, centrul de distactii cu cinema, biliard, tenis de masa,  darts, table, sah, carti de joc, biblioteca, loc de joaca pentru copii  la interior si la exterior: cort special amenajat, masute si scaune din  lemn, tablita cu creta, diverse jucarii, ansamblu de topogan si leagan,  tunel pentru copii, piscina cu apa pentru copii, centrul de afaceri si  complexul multifunctional cu 3 sali de conferinta.
ZONA 2 - STARCUL ALB
Zona Starcul alb include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A-I,  insumand 18 apartamente. Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj,  si living la parter, legatura dintre ele facandu-se printr-o scara  interioara. Vila 8 este formata la randul ei din 8 camere duble cu  paturi twin, 4 la etaj si 4 la parter fiecare avand un living comun.
ZONA 3 - EGRETA
Zona Egreta cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere  duble, o sala de conferinta multifunctionala, cu o capacitate de maxim  100 de locuri si jacuzzi exterior (cca. 91 mp).
ZONA 4 - MARINA
Zona Marina cuprinde accesul barcilor proprii, persoanelor cazate in cadrul Resortului Green Village.
Accesul ambarcatiunilor in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii se face pe baza unei autorizatii de acces de la ARBDD Tulcea

Dotari camere
Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare.  Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de  ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor  de cca. 30 mp. Camerele au minibar si aer conditionat
Terasele camerelor au vedere spre Dunare si Mare.