Romania, Amara

Lebada

Galerie

Facilitati

  • Bar
  • Încălzire centrală
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Sală de fitness

Detalii hotel 
Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de  120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km  de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru  turisti sositi in statiune.

  Dotari si servicii
Hotelul LEBADA are o capacitate de 222 de locuri, repartizate în doua corpuri de cazare si dispune de camere duble de 3*.
Hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness si o moderna plaja situata pe malul lacului Amara, baza de tratament si restaurantul.
Proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.
Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si  monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin  analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere.

  Dotari camere
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu. Se asigura apa calda  dupa un program stabilit. Se asigura acces la televizoare in spatii  special amenajate. Incalzirea spatiilor de cazare precum si prepararea  apei calde este asigurata de o centralã termica proprie dotata cu cazane  de ultima tehnologie.

165 RON Camera/Noapte


130 RON Camera Single/Noapte