Romania, Poiana Brasov

Hotel Piatra Mare - Revelion 2022

Galerie

Oferta Revelion 2021 - pachet 3 nopti

Masa inclusa in oferta:
- mic dejun, gala dinner in data de 31 decembrie, brunch in loc de mic dejun in 1 ianuarie si cina festiva in data de 1 ianuarie

Servicii incluse
- live entertainment in fiecare seara
- acces la piscina, sauna, salina si fitness
      

Servicii disponibile in functie de reglementarile legislative in vigoare de la momentul cazarii cu privire la prevenirea raspandirii virusului SARS COV-2
      

 

Situare: Hotel Piatra Mare ofera cea mai splendida priveliste a statiunii Poiana Brasov, fiind situat central, in cel mai inalt punct al acesteia, la o altitudine de 1050 m.
Info: Hotelul dispunand de 5 sali de conferinta dotate corespunzator, este un important reper in organizarea de corferinte, prezentari, congrese, fiind gazda unora dintre cele mai importante evenimente politico-economice din Romania.
Camere: Renovat in totalitate in anul 2002 si adus la standardul din prezent, hotelul dispune de:
  • 11 camere cu un singur pat
  • 136 duble
  • 9 garsoniere
  • 6 apartamente
Toate camerele sunt dotate cu cablu TV, acces internet, minibar si telefon. Hotel Piatra Mare ofera turistilor conditii de cazare la standarde 4 stele in 186 de camere spatioase, ramanand in continuare printre cele mai confortabile hoteluri din statiune. Toate camerele sunt utilate corespunzator clasificarii si mobilate cu articole din lemn masiv, farmecul cladirii fiind sporit si datorita colectiei de arta autentica prezentata aici de catre proprietar. Apartamentul Prezidential reprezinta punctul de atractie al turistilor, acesta fiind situat la etajul 9, de unde se poate savura intens splendida panorama a masivului Postavaru.
Restaurant: Pentru servirea meselor sau a bauturilor si organizarea evenimentelor, turistii pot opta pentru restaurantul Smarald, restaurantul Topaz si Terasa sau Piano Bar-ul din grandiosul lobby al hotelului, punand astfel la dispozitie peste 1000 de locuri in total.
Facilitati: 
Pentru evenimentele corporate exista 8 sali de conferinte care pot gazdui un total de pana la 2000 de delegati, dotate cu absolut toate facilitatile, astfel incat activitatile sa fie desfasurate cu succes.
Zona de relaxare asteapta turistii sa beneficieze de piscina interioara de dimensiuni impresionante (26 x 27m), care ofera, in acelasi timp, vedere spre munte, sauna cu bazin cu apa rece si salon de masaj, sala de fitness si, nu in ultimul rand, de salina.
Servicii gratuite: internet wireless, parcare, receptie deschisa non-stop
Servicii cu plata: room service
Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.
Atractii in zona: Piata Sfatului din Brasov, Biserica Neagra din Brasov, Poarta Schei, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei