Romania, Azuga

Hotel Lux Garden-Vacanta La Ski

Hotelul Lux Garden este situat la baza partiei de schi si aproape de statia de telegondola din statiunea Azuga de pe Valea Prahovei. Proprietatea ofera parcare gratuit supravegheata si acces WiFi gratuit in zonele publice.Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul spa, care include o piscina cu cada cu hidromasaj, o sauna, o baie de aburi si o sala de fitness. La receptie se pot achizitiona permise de schi si se pot rezerva lecitii de snowboard si schi.

Situat la o altitudine de 993 m, Hotelul Lux Garden este inconjurat de Muniti Bucegi si ofera camere cu balcon si vedere la munte.Iarna oaspetii pot practica schi, snowboarding si sanius, iar in timpul verii pot face ciclism montan sau drumetii. Proprietatea ofera permise de schi, centru de inchiriere de echipament de schi si o scoala de schi si snowboarding.

Lux Garden are un restaurant care serveste preparate din bucataria internaionala, un bar cu pian si o terasa cu vedere la Muntii Bucegi. Aici oaspetii pot savura deserturi delicioase si bauturi excelente, precum si preparate gatite la gratarul proprietatii.Hotelul Lux se afla la 20 km de Castelul Peles din Sinaia si la 30 km de Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula.