Romania, Campulung Moldovenesc

Hotel Manoir Mignon-Vacanta La Ski

Galerie

Acest hotel de charme pentru așteptări ridicate oferă condiții ideale pentru familiile cu copii și se află lângă o stradă principală, la cca 2 km distanță de centrul turistic al localității Campulung Moldovenesc. Iarna regiunea îi atrage mai ales pe cei pasionați de munte și pe cei ce-și petrec concediul în mod activ: pârtiile de schi sunt direct în fața ușii. Pârtiile de schi-fond încep de asemenea la doar doi pași de locul de cazare și traversează împrejurimile peste care tocmai a căzut zăpada. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1 km.

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Hotelul dispune de 19 camere, de 5 Suite Junior și de 13 camere duble. Clienții sunt întâmpinați în zona de primire. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție room-service și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

O pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. La acestea se adaugă o mașină de spălat și un set de călcat. Accesul la internet, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie.

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină.

Hotelul oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. În ce privește activitățile de petrecut timpul liber, locul de cazare oferă pe lângă schi și ciclism/ciclism montan și călărie contra cost.