Romania, Gura Humorului

Best Western Bucovina Club De Munte-Vacanta La Ski

Galerie

Hotelul Best Western Bucovina este aflat in imediata apropiere a faimoaselor manastiri pictate, inconjurat de Obcinele Bucovinene; Best Western Bucovina - Club de Munte va ofera posibilitatea de a va imbogati orizontul spiritual, de a cunoaste vechi obiceiuri pastrate doar in aceasta zona si de a evada din cotidian catre un colt de rai.
Servicii oferite: cablu TV, linie telefonica directa, posibilitate de conectare la internet, restaurant cu specific traditional si international, bar & terasa, centru de fitness, sauna, jacuzzi si masaj, doua sali de conferinta complet utilate, programe turistice incluzand faimoasele locuri bucovinene.
Hotelul este amplasat în apropierea institutiilor importante (spitale, banci, muzee, centru comercial).
Restaurantul hotelului va va desfata cu delicioasele bucate traditionale bucovinene sau renumite preparate din bucataria internationala.
Numar de camere: 130 (84 de duble dintre care 60 twin si 24 queen, 12 au posibilitate de inter-conecting, 38 single, 4 de luxe, 2 apartamente, 2 camere VIP)
Dubla - camera cu 2 paturi separate fara posibilitatea de a fi unite, fara balcon; Dubla de Lux: camere twin sau matrimoniale mobilate in stil New Gothic, situate la etajele 6 si 7 cu balcon.
Sali de conferinta: 5 sali modern echipate (total: 210 locuri)
Legenda:

Dubla - camera cu 2 paturi separate fara posibilitatea de a fi unite, fara balcon; 

Dubla de Lux: camere twin sau matrimoniale mobilate in stil New Gothic, situate la etajele 6 si 7 cu balcon.