Dubai, Dubai

Jumeirah Rotana Hotel Dubai

Facilitati

  • WiFi
  • Parcare
  • Restaurant

Situat intr-o zona cunoscuta din Dubai si la doar 12 kilometri de Aeroportul International Dubai, Hotelul Jumeira Rotana 4* ofera facilitati excelente. Camere moderne, restaurante cu preparate internationale, un centru de fitness ultramodern si piscina incalzita de pe acoperisul hotelului sunt doar cateva dintre serviciile pe care turistii le pot incerca daca aleg hotelul Jumeira Rotana. Cu un decor modern si o atmosfera ce imbina elemente traditionale arabe si elemente moderne, Jumeira Rotana beneficiaza, printre altele, de o sala de fitness moderna, un club Wellness, o piscina pentru copii si o piscina exterioara, situata pe acoperisul cladirii, care ofera o priveliste unica catre catre Burj Khalifa.

Mentiuni

Parcarea este gratuita pentru oaspetii hotelului.Nu sunt acceptate animalele de companie.Servicii incluse: accesul la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, seif, Wi-Fi.Servicii contra cost: bauturile de import, lobby bar - bauturi, minibar, apeluri telefonice, spalatorie, masaj, snack restaurant à la carte.

Hotelul de 4* Jumeira Rotana este situat in zona Al Diyafah, la 2 kilometri de plaja Jumeirah si World Trade Center Halls din Dubai.

Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume);Dubai World Trade Center;Pearl Jumeirah;Dubai Zoo;Dubai Marina.

202 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti


218 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti