Egipt, HURGHADA

Albatros Palace Resort

Facilitati

  • WiFi
  • Bar
  • Aer conditionat
  • frigider
  • Restaurant
  • TV cu ecran plat

Acest hotel pe plajă pentru cele mai ridicate așteptări se află într-o zonă liniștită la Hurghada.

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Resortul oferă 612 camere și dispune de lift. La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză și germană vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre serviciile locului de cazare se numără un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel.

În camere există un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea, un bar și un pub. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Complexul de piscine cu apă dulce oferă piscine exterioare încălzite și o zonă pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă și minigolf. Ofertanți terți organizează călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de snorkelling și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, yoga și aerobic, iar contra cost biliard și un joc de darts. În resort sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un miniclub, o minidiscotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.

230 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti


248 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti