Egipt, HURGHADA

Ali Baba Hotel

Facilitati

  • Bar
  • Aer conditionat
  • frigider
  • Restaurant
  • Sală de fitness
  • TV cu ecran plat

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul Hurghadei, chiar pe malul mării.

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Hotelul dispune de 756 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Oferta include un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (contra cost) în spațiile comune. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.

În camere există un aparat de aer condiționat. De pe balcon sau terasă, care țin de dotările standard der majorității camerelor, clienții au o frumoasă vedere la mare. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Camerele oferă un minifrigider, un telefon cu apelare directă și canale prin satelit. De asemenea, stau la dispoziție 4 camere adaptate pentru scaun rulant. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 3 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Există posibilitatea de a alege cină. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile de sub parasoluri invită la odihnă pe terasă însorită. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei și minigolf. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca scufundări subacvatice și aqua-fitness, iar contra cost windsurfing, kitesurfing și snorkelling. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard, un joc de darts și bowling. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare precum și un spa, o baie de aburi, un hamam și un salon de înfrumusețare. De asemenea, contra cost clienții pot folosi o saună și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, o discotecă, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură.

177 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti


159 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti


188 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti