Egipt, HURGHADA

Beach Albatros Resort

Facilitati

  • WiFi
  • Bar
  • Aer conditionat
  • Restaurant
  • TV cu ecran plat

Resort se află la adăpost de marea agitație la Hurghada.

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Resortul cu aer condiționat oferă 681 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Facilitățile mai cuprind și un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la pierdut vremea. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).

În camere există un aparat de aer condiționat. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon și canale prin satelit. Baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene.

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Resortul oferă un program de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei și minigolf și contra cost ciclism/ciclism montan. Clienții pot practica diverse sporturi de apă, printre care plimbări cu banana și scufundări subacvatice. Contra cost se oferă iahting. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și gimnastică, iar contra cost biliard și squash. Resortul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură.

241 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti