Egipt, HURGHADA

Elysees Dream Beach

Acest hotel este amplasat direct în inima Hurghadei.

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon și un televizor cu ecran plat. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea, un bar și un pub. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Mic dejun, un bufet pentru prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe iubitorii de apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între volei de plajă și baschet. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, terapii prin masaj și hidroterapie. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un miniclub și un club de noapte oferă distracție pe măsură.

139 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti