Egipt, HURGHADA

Pickalbatros Aqua Vista Resort

Facilitati

  • WiFi
  • Bar
  • Aer conditionat
  • Restaurant
  • TV cu ecran plat

Acest resort își întâmpină turiștii la Hurghada și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru familiile cu copii. Cel mai apropiat aeroport este Hurghada (HRG), distanța este de aproximativ 7 km.

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Acest resort a fost modernizat în 2016/17. Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 270 de camere și 246 de camere duble. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Oferta include un bancomat. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Există de asemenea și magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Telefonul și canale prin satelit oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Complexul de vacanță oferă 24 de camere de familie și camere de nefumători.

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 6 restaurante pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Complexul de piscine cu 14 piscine exterioare și 7 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și parasoluri. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de boccia și volei de plajă. Contra cost se oferă tenis. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aerobic în apă (gratuit). La locul de cazare cu tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic și cu biliard contra cost, clienților le stă la dispoziție o mare diversitate de activități sportive în interior. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, o discotecă și un miniclub oferă distracție pe măsură