Egipt, HURGHADA

Seagull Beach Resort

Facilitati

  • WiFi
  • Bar
  • Aer conditionat
  • Restaurant
  • Sală de fitness
  • TV cu ecran plat

Acest hotel pe plajă din categoria de primă clasă se află imediat în centrul Hurghadei.

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Facilitățile cuprind următoarele servicii: un seif și un schimb valutar. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. În plus există un loc de joacă pentru clienții mai mici. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor.

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. În camerele amenajate cu mochetă este disponibil un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Resortul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sport în aer liber cu volei de plajă și de asemenea contra cost tenis, pescuit și călărie. Clienților resortului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care iahting și aqua-fitness, precum și contra cost windsurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana, snorkelling și scufundări subacvatice. Complexul de vacanță oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, iar contra cost squash. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, o saună. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură.

141 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti