Egipt, HURGHADA

Stella Di Mare Beach Resort And Spa- Makadi Bay

Facilitati

  • WiFi
  • Bar
  • Aer conditionat
  • Restaurant
  • Sală de fitness
  • Spa
  • TV cu ecran plat

Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Printre celelalte oferte se numără servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon și canale prin satelit. Baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe iubitorii de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în resortul garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, minigolf și partide de golf. Programul de sporturi acvatice al complexului include kitesurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Resortul dispune de o zonă de relaxare cu o serie de oferte, printre care un spa, o baie de aburi, un hamam și un salon de înfrumusețare. În plus, contra unei taxe suplimentare sunt disponibile o saună și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un miniclub, o minidiscotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. 

161 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti


168 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti


175 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti