Tunisia, HAMMAMET

Cooee President

Facilitati

  • WiFi
  • Aer conditionat
  • Bar pe plajă

DESCRIERE

      Acest hotel pe plaja creeaza un mediu ideal pentru familiile cu copii si se afla la aproximativ 2 km de centrul orasului Hammamet.

      In camere exista un aparat de aer conditionat si un sistem de incalzire. Pe balcon sau pe terasa privata a majoritatii camerelor clientii pot sa se relaxeze de minune si sa savureze vederea spre mare. Camerele amenajate cu mocheta dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Echiparea de baza cuprinde de asemenea si un aparat pentru cafea/ceai. Acces la internet, un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV si WiFi (contra cost) creeaza confort optim. Baia dotata cu un dus si o cada exista un uscator de par.

Personalul prietenos va sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor la receptia din zona de primire. Facilitatile mai cuprind si o garderoba si un seif.

      In spatiile comune este disponibil WiFi. Un supermarket si alte magazine ofera distractie la cumparaturi. Aparthotelul are o gradina frumoasa si un loc de joaca.

     In cazul in care calatoresc cu masina, clientii pot sa parcheze intr-un garaj sau in parcare.

Printre alte servicii se gasesc un serviciu de ingrijire a bebelusilor, servicii de bona, un serviciu de inchiriat masini, asistenta medicala, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spalatorie si un coafor.

154 EUR Camera dubla/sejur 6 nopti