Tunisia, HAMMAMET

Delfino Beach Resort

Galerie

Facilitati

 • WiFi
 • Bar
 • Aer conditionat
 • Bar pe plajă
 • Spa
 • TV cu ecran plat

DESCRIERE

 • Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Hotelul oferă servicii de bonă și o sală de spectacole. În spațiile comune este disponibil WiFi. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

  Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. O altă opțiune ce poate fi rezervată sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și canale prin satelit. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

  Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant tip bufet, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun bogat garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat.

  Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Șezlongurile și parasolurile invită la odihnă pe terasă. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, putting green, tir cu arcul și mers nordic, precum și cu plată - partide de golf și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, iahting și catamaran, iar contra cost schi nautic și plimbări cu banana. O sală de fitness, tenis de masă și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii ayurvedice, și, contra unei taxe suplimentare - terapii prin masaj și talasoterapie. O discotecă și un miniclub completează oferta.