Tunisia, HAMMAMET

Iberostar Averroes

Galerie

Facilitati

  • WiFi
  • Restaurant
  • Spa

Iberostar Averroes - are o piscină imensă și se află chiar pe o plajă de nisip.

Situat în Yasmine Hammamet, acest hotel este ideal pentru cupluri și familii mai în vârstă. Două restaurante strălucesc cu bucătăria tunisiană și există o terasă cu grătar pentru a lua masa în aer liber. 

Există un centru spa bun - acesta oferă tratamente precum masaje cu infuzie de miere. În altă parte, veți găsi câteva baruri și o listă lungă de activități, cum ar fi tir cu arcul, lecții de dans și volei pe plajă.

  Mic dejun tip bufet, prânz și cină.

O vizită pe sejur la restaurantul tematic - rezervare necesară.

Gustări, între 15:00 și 17:00 și 22:00 până la miezul nopții.

Alcool selectat de marca locală, băuturi răcoritoare, ceai și cafea.

  Are o piscină imensă și o terasă la soare, plus un centru spa cu băi de hamam. Din punct de vedere alimentar, există două restaurante tunisiene și o terasă pentru grătar. Și când vine vorba de activități, vă puteți alătura unor lucruri precum volei pe plajă, tenis și tir cu arcul.

Piscina imensă are un jacuzzi atașat și se confruntă cu nisipurile colorate de biscuiți de pe plaja Hammamet. Există și un bar la piscină aici.

Există două restaurante și ambele se ocupă de bucătăria tunisiană. Ajutați-vă la feluri de mâncare cum ar fi cuscusul, o masă pe bază de ou numită shakshouka, tocanele de tagin gătite lent și cărămizi umplute - un tip de pastă.

De asemenea, puteți mânca în aer liber pe terasa pentru grătar vara. Aici puteți lua masa la preparatele preparate pe un grătar deschis, cum ar fi mielul, carnea de vită și peștele proaspăt, asociat cu salate proaspete și paste.

Restaurantul Laurier

Orele de deschidere: [06.30-10.00, 12.30-14.00, 18.30-21.00]

Veți găsi mâncăruri cu autoservire în acest restaurant, care servește la micul dejun, prânz și cină. Bufetul servește mâncăruri internaționale și locale.

Restaurant cu tematică Olivier

Orele de deschidere: [19.00-21.00]

Acest restaurant oferă preparate din bucătăria locală, cu cuscus, tagines și mâncăruri shakshuka care figurează în meniu.

Barul Lounge Fleurs De Lys

Orele de deschidere: [09.00-24.00]