Tunisia, HAMMAMET

Houda Yasmine

Facilitati

  • WiFi
  • Restaurant
  • Spa

     Hotelul cu aer condiționat oferă 151 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri.  Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și un coafor.

     Aerul condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „Queen size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

    Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Mic dejun, un bufet pentru prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

    Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile de sub parasoluri invită la odihnă pe terasă însorită. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf, partide de golf, tir cu arcul și mers nordic. Programul de sporturi acvatice al hotelului include schi nautic, kitesurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, iahting, catamaran și aqua-fitness. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, aerobic și handbal, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un solariu. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură.