Tunisia, HAMMAMET

Jaz Tour Khalef

Facilitati

  • WiFi
  • Bar
  • Aer conditionat
  • frigider
  • Restaurant

Hotelul Jaz Tour Khalef este ideal pentru familiile cu copii- există multe lucruri la piscină și sunt doar pașii unei plaje cu nisip auriu. Acest loc vine cu o imensă piscină chiar în inima sa, care este, de asemenea, centrul activităților de zi. Și centrul de talasoterapie de 4.700 de metri pătrați este un alt punct culminant.


Hotelul se află pe propria întindere privată de nisip, la marginea orașului Sousse. Între timp, dacă ieșiți pe ușa din față, veți ajunge la câteva centre comerciale și restaurante în 10 minute de mers pe jos. Mic dejun tip bufet, prânz și cină. Gustări la orele stabilite. Prăjituri și biscuiți după-amiaza. Alcool și băuturi răcoritoare selectate de marcă locală. Ceai și cafea după-amiaza.

Bazinele sunt punctele focale ale acestui loc. Sunt chiar lângă plajă și vin cu șezlonguri, șezlonguri în apă și tobogane. Restaurantul tip bufet internațional este susținut de o carte à la carte, un loc lângă piscină și un restaurant pe malul mării. Pentru tipurile active, există un teren de tenis, sporturi nautice și sesiuni de fitness, în timp ce relaxarea vine prin amabilitatea spa-ului imens.


Restaurantul principal este un bufet internațional, cu fețe de masă din lenjerie albă și vedere la grădină. Există, de asemenea, o terasă în aer liber, umbrită de palmieri. Vă puteți ajuta să savurați bufete la prânz și la barul de la piscină sau să luați masa pe nisipurile de pe plaja Jobi *. Între timp, mâncărurile tradiționale tunisiene sunt în meniul restaurantului à la carte.


Restaurant tip bufet

Restaurantul tip bufet servește micul dejun, prânzul și cina. Veniți seara, vă puteți bucura de mese à la carte la un cost suplimentar.

Restaurant pe plajă *

Bar langa piscina

Vă puteți ajuta la prânzuri tip bufet, mușcături ușoare și băuturi răcoritoare.

Restaurant à la carte

Barul din receptie

Bar pe plajă

Articolele marcate cu * suportă taxe suplimentare care se plătesc local

Noaptea, echipa de divertisment a susținut un spectacol, urmat de o discotecă.


Program de divertisment de seară

Programul include spectacole live și divertisment local.

Club pentru copii administrat de hotel

The hotel's big on sports – both in and out of the water. At the beach, there's a range of watersports*, and there are aqua aerobics classes in the pool, too. On dry land, there's a floodlit tennis court*.Little ones can have their own fun at the hotel-run children's club and playground.

  • Beach volleyball
  • Multi-sports court
  • Table tennis
  • French boules
  • Minigolf

Există un centru spa * și talasoterapie *, unde veți găsi o piscină interioară, o saună, o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj. Sala de sport * este echipată cu aparate cardio și greutăți gratuite.


Talasoterapie și centru spa *